Rabu, 08 Agustus 2012

Contoh Cara Membuat Cover Letter yang Baik di Odesk

Hi sobat blogger.. kali ini aku mau berbagi tips tentang bagaimana cara membuat cover letter yang baik agar cepat di hire oleh Employer di odesk. but aku pikir ini saatnya untuk menggunakan bahasa inggris  (in english ) dalam membuat pernyataan, karena in generally para employer berasal dari  Europe, America &Middle East. Jadi kita harus membiasakan diri untuk sambil terus belajar bahasa inggris dalam konteks reading, writting, listening and grammatical pronounciaton. Oke langsung aja buat contoh cover letter nya aku tunjukin, berikut di bawah ini :


Hello,


I want to apply for this job. I guarantee you that I can efficiently write articles of at least 250 words in length, good quality, and unique content. I can write 4 articles on a daily basis and submit them on time.


I understand that problems regarding SEO and copyright infringement may arise from articles with duplicate content. I will never copy content verbatim from any website. I also check the uniqueness of my articles' contents using a software.
Attached herewith is a text file containing three sample articles as proof of my quality work.


If you grant me the opportunity to work this job, rest assured I can work with minimal or no supervision, meet deadlines, and understand directions in one go.


I am also comfortable with $33.00 for the 26 articles, inclusive of oDesk fee. I have bid for an ongoing period since I want to continue working for you if you are satisfied with my performance.


Sincerely,

Here Write Your Fulname



Credits from Conan Hughes

Jika ini bermanfaat bagi anda, please leave a few comment!  =)  cheers!! 

Reaksi:

1 komentar:

  1. Met buka puasa..
    Mas/mba, profil itu for writing article yah... Kalo untk translating formatna bgaimana? Trus kita mesti pake sertifikat gtu yah

    BalasHapus

WARNING !
Komentar anda tidak boleh mengandung unsur:
1.Penghinaan, Rasis dan Pelecehan
2.Spamming (Spam Comments)
3.Link Iklan, ads etc
Terima Kasih.


Jika ada request ato laporan tentang :
1.Request Software atau Tutorial
2.Bad Link & Re-active link (akibat broken link)
Silakan comment di bawah atau kirim pesan ke saya via facebook >> Akunku : Adhieresthenes Hier Banu Arfakhshad